Online spelen met Ben de Bever

Online spelen met Ben de Bever

Jurgen / 26 september 2019

Met een app je tanden poetsen? Nee, Ben de Bever kan niet toveren maar is op digitaal vlak niet van gisteren. CM ontwikkelde een educatief spel om bij te leren over mondhygiëne. Dat is online fun verzekerd. Speel het tandenpoetsspel, tandartspraktijk, het Food-claw spel en de Ben de Bever quiz.

Het educatieve spel is ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 10 jaar waarin ze leren hoe hun tanden te verzorgen. Je kan een account aanmaken om het spel (door te kunnen) spelen op verschillende toestellen en om reminders te krijgen voor je tandartsafspraak of het vervangen van je tandenborstel. Je kan ook kiezen om zonder account te spelen.

Je maakt een personage aan en je leert dan spelenderwijs je tanden te poetsen, wat goed is voor je tanden en wat niet goed is, …

Klik hier om naar de startpagina van het spel te gaan.

CM ontwikkelde ook een volledig lespakket voor het 1ste, 2de en 3de leerjaar: klik hier voor meer info. Dit pakket is niet gratis, vraag dus eerst toestemming aan je directeur.

Daarnaast is er ook een Ben de Bever-lied. Een liedje dat exact 1 poetsbeurt duurt (2 minuten): klik hier om het te beluisteren.

@ LIVOnet dot be